En stilla kväll

Duschat, ätit mat, matat monstrena, handlat, rastat vovvarna och nu ligger jag i sängen och gosar ner mej framför teven. Det blir bara mer och mer snö för var dag som går, inget att klaga på eg, det va länge sedan det va snö under en så lång tid innan jul. Hoppas att det håller sej till julafton men det lär det säkert att göra =) I morse när jag va ute och gick med hundarna vid 5-tiden så va det så underbart vackert ute. Det snöade som fan och himelen va lite rosa-röd, det va så fruktansvärt lugnt och stilla ute. Jag promenerade runt med musik i öronen i säkert en timma och bara njöt av att va näst intill ensam ute. Det finns nog nästan inget som är så underbart som att bara vandra omkring ensam med vovvarna i ett halv-mörker när det är så vackert ute som det va igår, jag gick och smålog för mej själv hela tiden =) Underbart va det

Missing times

Fuck this shit! Jag är så sjukt jävla förbannad på folk som snackar sin jävla skit och sviker hela jävla tiden. Folk är så äckligt jävla vidriga att jag bara vill slita huvudet av dom och köra upp det i röven på dom! Sen kan folk inte ens stå för vad dom gör utan dom smiter undan utan att ens be om ursäkt för vad dom har gjort! Fega jävla as!


Trött

3 timmars sömn fick jag iaf =) Det är ju inte allt för dåligt. Funderar på att gå ut med hundarna strax, men med tanke på kylan så är jag inte så jätte sugen på det. Dock har jag inget val... Sånt är livet. Funderar på att lägga mej och försöka sova efter att jag varit ute med hundarna, men jag ska väl inte hoppas på för mycket. Men jag blev rätt gött chockad när jag lyckades somna vid halv-ett tiden inatt, de senaste nätterna har jag inte kunnat somna förrens framåt morgonen, oavsett hur trött jag har varit. Så jag ser absolut detta som något possitivt, senaste tiden har jag varit riktigt nere men detta kanske är en vändpugnt, men det bästa är väl att inte hoppas på för mycket.


Ont i magen

Idag har ångesten satt sej i magen. Jag är så jävla arg och så jävla besviken. Varför måste folk hålla på så här?!

Musik och en trött unge

Okej, nu har jag inte sovit på två nätter i rad, inte på dagarna heller btw och jag börjar känna mej ganska så sleten och jag håller knappt koll på vad jag skriver, får sudda och skriva om hela tiden för det lyckas bli helt andra ord än vad jag försöker få fram. Inte nog med det, jag har en trött och smått gnällig tvååring som ränner omkring och drar katten i svansen och när hon får en tillsägning så sätter hon sej genast på golvet och gråter en skvätt tills hon inser att jag ignorerar henne. Då ställer hon sej upp igen och jagar vidare på någon av mina stackars bäbisar. Vi har suttit hemma hos mormor en stund idag och jag har (på hennes begäran) lärt henne att använda facebook. Vilket faktiskt gick väldigt bra.

Jag fick en nacken-chock nyss. Denne tvååring som jag sitter barnvakt åt jagar katter i vardagsrummet medans jag kollar på "Dennis" på tv i sovrummet. Helt plötsligt kommer denne lille tös springandes utan kläder och skriker "kissa". Hon får syn på min vita skål (som påminner lite om en potta faktiskt), drar tag i den, försöker slita av sej blöjan och skriker åter igen "kissa"! Vi rusar in i badrummet och tar av henne blöjan, sätter henne på klosetten så att hon kan kissa. Hon koncentrerar sej intensivt i ca en halv sekund och ropar sedan "KLAR"!

Kan inte sova

Usch, mår inte så bra. Har massa ångest och kan inte sova. Det är helt sjukt, känslan kom nyss från ingenstans. Nu blir det en kall promenad med vovvarna och försöka rensa huvudet.

En trevlig kväll

Har haft myskväll med mamma, vi åt mat och kollade på film =) På lördag så ska vi gå på bio tillsammans =) Imon så kommer Emilia upp så ska jag ha henne tills på lördag. Det ska bli mysigt =) Helgen va väl inte såper bra och inte efter helgen heller så det ska bli riktigt skönt med en helg utan alkohol, jag orkar inte hamna i slagsmål en gång till. Blää

RSS 2.0